top of page
Support Group_edited.jpg

PRIVÉ / BESLOTEN KRING

Is er geen paranormale en spirituele ontwikkelingskring bij jou in de buurt? Als je een beschikbare ruimte hebt, dan kan je mij ook inhuren.

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jou wensen en verwachtingen.

De Open Kring in een Privé/besloten situatie.

Ben jij de eigenaar van een Café, Restaurant, Hotel, Club, Yoga - Spiritueel Centrum of een individueel met een beschikbare ruimte en je vindt het leuk om een Paranormale & Spirituele Kring op te zetten, dan is het mogelijk om mij privé in te huren. Er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden aangezien het concept van deze methode  niet als een verdienmodel gebruikt hoort te worden. 

Mijn persoonlijke opinie is dat iedereen de kans hoort te hebben om in een veilige omgeving het Spirituele en Paranormale te verkennen en ervaren, ongeacht leeftijd, financiële situatie of culturele en religieuze achtergrond. Daarom werk ik puur kost-dekkend als het om dit soort kringen gaat. 

Voordat je besluit om te boeken, lees de informatie op deze bladzijde.

Wat is het concept van een Open Kring?

De Open Kring wordt 'Open' genoemd omdat het toegang geeft aan iedereen maar ook dat men kan kiezen hoe vaak ze de kring willen bijwonen. Sommige mensen gaan het liefste elke week. Anderen gaan wanneer ze kunnen, aangezien werk, educatie of familie verplichtingen het niet altijd mogelijk maakt om met wekelijkse regelmaat te gaan. 

Het opzetten van een nieuwe kring heeft wat tijd nodig. Dit heeft te maken met een soort van inwijding van de ruimte. Als er nog nooit een vorm van Spiritueel en Paranormaal werk in de ruimte is gehouden dan duurt het even om de energie van de plaats op te bouwen en het aan de Bovennatuurlijke Grote Klok te hangen. 
Hoe meer er met regelmaat, op dezelfde dag, dezelfde tijd met dezelfde mensen wordt samengewerkt, de meer de energie in de ruimte zich aanpast (residu). Elke week wordt er meer energie achter
gelaten dat week op week wordt verrijkt. 

Hoe meer de energie ontwikkeld, hoe meer de kans vergroot om een duidelijk contact te leggen met het geestenrijk en bijvoorbeeld het winnen van nieuwe gidsen/begeleiders. De leden die het meest regelmatig komen zijn daardoor ook vaak de eerste mensen die een bericht krijgen van hun geliefden.

Het meest belangrijke is dat er mensen wekelijks aanwezig zijn om de energie aan te vullen en op te bouwen. 

In het Verenigd Koninkrijk heeft de SNU (Spiritual National Union) zijn eigen gebouwen waar al tientallen jaren deze bijeenkomsten 'dagelijks' worden gehouden. Je kan je voorstellen hoe de energie daar voelt. Om dit te bereiken in Nederland, dan gaat er nog wel even wat tijd overheen. 

In kort, om een Open Kring op te zetten dan is het volgende nodig:

  • Een vaste ruimte die wekelijks gebruikt kan worden. Het moet groot genoeg zijn om maximaal 15 mensen in een kring te plaatsen. Ook is het belangrijk dat er geen geluidsoverlast is van andere gebouwgebruikers. 

  • Een minimum van 7 mensen en maximaal 15 mensen waarvan er op zijn minst 3 of 4 mensen vrij regelmatig de kring kunnen bijwonen (de kerngroep).

Een Paranormaal/Spiritueel avondje

Gewoon een gezellig Spiritueel / Paranormaal avondje?

Heb je een groepje mensen bij elkaar gevonden en je vindt het gewoon leuk om gezamelijk wat paranormale oefeningen te doen, dat kan natuurlijk altijd. 

Tarieven 

Een Open Kring of gewoon een Avondje het mimimum aantal mensen is 7 en maximaal 15. Een sessie duurt 2 uur dus hou er rekening mee dat, hoe meer mensen er zijn, hoe meer de tijd verdeeld wordt over het aantal personen aanwezig. 

 

Ik reis vanaf Helmond en als de afstand binnen 100km radius is dan is dat inbegrepen in de prijs. 

Standaard tarief is € 120 voor een avond. (Dit kan gedeeld worden tussen het aantal personen aanwezig).

Is de afstand groter dan 100km vanuit Helmond, neem dan even contact op.

bottom of page