top of page

Hoi, Ik ben Yvonne

In Nederland ben ik niet zo bekend, maar… het kan zijn dat als je in Engeland op vakantie bent geweest je me wel eens hebt zien werken. Ik legde tarotkaarten, las handen en aura in de bekende Londen Covent Garden market. Ik had daar mijn stalletje achter de ´Jacket Potatoe wagen` en in Camden Town market hadden ze me geplaatst in ´The Dead ally` of misschien zag je me in Old Spitalfields?

Ik heb 27 jaar lang in Engeland gewoond en gewerkt. Ik heb les gegeven in Paranormale en Spirituele ontwikkeling. Ik begeleidde de open en gesloten ontwikkeling kring voor de Spiritualisten kerk in Londen, Edmonton. Ook kon je me vinden op de grote Body, Mind & Spirit festivals en beurzen die in Londen en andere grote steden in Engeland werden gehouden.

Ik hield me onder andere bezig met het geven van workshops, cursussen, consultaties, lezingen en het verdrijven van ongewenste entiteiten.  Te veel om op te noemen, dus als je wat tijd hebt, lees mijn Bio.

Dankzij Brexit ben ik terug in Nederland en hoop ik om mijn ervaring en kennis onder de Nederlandse bevolking te brengen.

Yvonne J. Smit spiritueel en paranormaal consulent, auteur, docent en spreker
camden.jpg

Wie en wat ben ik?

 

Medium, Occultist, Paragnost, Sjamaan, Lichtwerker, Priesteres, Magiër of Heks? Zoveel etiketjes om tussen te kiezen. Ik ben nu over een halve eeuw oud en vind dat ze geen van alle bij mij horen.

Met een etiket komt er een reputatie en een verwachting. En al deze etiketten hebben over de jaren door onze voorgangers goede en slechte reputaties opgebouwd. Helaas, mijn ervaring is dat in sommige gevallen het meer slecht dan goed was en daarom zitten deze etiket-jassen me niet erg lekker.

In Engeland gebruikte ik het etiketje ‘Spiritual Consultant’ dus dan doen we in Nederland maar gewoon hetzelfde: 'Spiritueel Consulent'.

Ik ben helderziend, horend en voelend, maar ook ruik en proef ik op bovennatuurlijk niveau. Het komt nou eenmaal allemaal samen in hetzelfde pakketje en zoals je gewone fysieke zintuigen, zijn sommige wat scherper dan de andere. In het dagelijkse leven heb ik een bril nodig, zonder dat werktuigje zie ik niet zoveel. Vreemd genoeg heeft mijn derde oog eigenlijk ook een brilletje nodig.

Mijn sterkste bovennatuurlijke talent is helderwetend. Wil je iets meer over al deze benamingen weten, klik op de hyperlinks die ik heb gemaakt.

camden.jpg

Wat kan ik voor jou betekenen?

In januari 2023 ben ik voor het eerst in Nederland begonnen met les geven in Spirituele en Paranormale ontwikkeling.

 

De methode is gebaseerd op de routine van de Engelse Spiritualisten kerk. Zelf heb ik in mijn verleden vele cursussen gedaan, maar het fijnste is en blijft voor mij de Spiritualisten routine. Het zorgt ervoor dat beginners samen kunnen werken met ervaren en professionele beoefenaars. Deze kring is namelijk open voor iedereen en je kan beginnen wanneer je maar wilt. Voor een volledige omschrijving, klik op de hyperlink of ga naar het menu, en kies: Aanbod, Open Kring.

De ontmoetingen nemen plaats elke dinsdag van 19.30 – 21.30 uur.

Locatie: Zuiderlicht Breda, Kloosterlaan 138A, 4811 EE Breda

Boek je eigen besloten kring!

Is er geen kring bij jou in de buurt. Heb je een ruime plek en genoeg geïntereseerde mensen? Dan kan je mij altijd privé-boeken.

Voor meer informatie, kies: Privé/Besloten kring.

bottom of page