top of page
stars.jpg

LEZINGEN

Wetenschappelijk wordt er veel uitgelegd over ons fysieke bestaan, maar... als we ophouden met bestaan, wat gebeurt er dan? Als het niet bewezen kan worden, dan bij definitie wordt iets als ''onzin'' beschouwd totdat er concreet bewijs wordt gegeven.  Helaas verliezen we veel tijd als we jaren over iets speculeren wat hoogstwaarschijnlijk met onze huidige driedimensionale beperkingen nooit bewezen kan worden. 

Onze voorouders leefden een stuk dichter bij de natuur en waren zeker niet dom. Hadden we natuur op de eerste plaats gehouden, zoals de oude Germanen en Kelten dat deden, hadden we nu, bijvoorbeeld, geen stikstofprobleem gehad.

De lezingen die Yvonne organiseert geeft een spiritueel en paranormaal perspectief op vele onbeantwoorde vragen en huidige problemen die we in onze era ervaren.

spookbehang_edited.jpg

Lezing op 15 September, Zuiderlicht Breda

Lezing op 15 September, Zuiderlicht Breda

Toegang: €10

Deur open om: 19.00uur, Start: 19.30uur 

Het Spook achter het behang geplakt!

  • Wat gebeurt er als we komen te sterven?

  • Waarom melden er mensen dat er in hun huis gespookt wordt?

  • Wat is de tweede dood sterven?

  • Waarom kan ik geen geesten zien en andere mensen wel? 

  • Help, het spookt bij mij... Wat kan ik doen?

  • Slaapverlamming, waarom krijg ik dat?

  • Bang voor de dood? 

Deze lezing geeft een inzicht over alles wat er met de dood en het overlijden te maken heeft en wat voor effect dat kan hebben op ons dagelijks leven. Een paranormale en Spirituele uitleg over geesten, astraal reizen etc. Deze lezing wordt op een luchtige manier ondersteund met ervaringen en anekdotes. 

Introductie Intuïtie en Mediumschap

10 September, Open dag Zuiderlicht, Breda

Toegang: Gratis

13.00 - 13.45 

Ieder gezond persoon wordt geboren met een stem en kan het gebruiken om te zingen. Helaas kan niet iedereen mooi zingen.

Als je geen toon kan houden dan kunnen zelfs zanglessen je niet helpen. 

Hetzelfde kan toegepast worden aan het leren van Mediumschap. Iedereen wordt geboren met een zesde zintuig, maar... bij de één is het van nature al beter ontwikkeld dan de ander. Ook worden vele mensen in hun jeugd bewust of onbewust tegengehouden door hun omgeving of de maatschappij, aangezien er nog veel taboe over dit onderwerp is.

Helaas zijn er aasgieren die je van alles wijs maken om een dure cursus te verkopen. Ze zullen het begrip 'Mediumschap' aanpassen om je ervan te overtuigen dat je na een cursus een directe verbinding hebt gemaakt met het rijk der geesten.

Het komt neer op wat je verwachtingen zijn en wat je hoopt te bereiken.

 

Dit is een introductie voor iedereen die meer over Mediumschap wil leren en om erachter te komen welke richting of cursus het beste bij jou past.

Introductie intuïtie
&
mediumschap

10 september, open dag zuiderlicht breda

Entree: gratis
13.00 - 13.45

Logo Yvonne_edited_edited.jpg

Paranormale & Spirituele Ontwikkeling

Paranormale & Spirituele Ontwikkeling

Als we lichamelijke problemen krijgen, kunnen we naar een dokter. Zijn we depressief of hebben we andere mentale problemen dan is er een psycholoog voor ons beschikbaar maar... 

Wie helpt er met onze spiritualiteit? 

Vele onder ons missen 'het doel' van ons bestaan. Waar doen we het allemaal voor? 

Vroeger gaf 'geloof' deze ondersteuning. Maar met de uitleg en de groei van onze wetenschap, zijn er minder mensen die hier hun heil kunnen vinden.

Toch voelen we dat er meer is tussen 'hemel en aarde' en zijn we met zijn allen op zoek naar antwoorden. Maar, waar beginnen we met onze speurtocht? 

Leer meer over wat Paranormale & Spirituele Ontwikkeling is en wat het voor jou kan doen.

 

bottom of page