top of page
elements_edited_edited_edited.jpg

Open Kring A-Z lijst van Onderwerpen

Vele verschillende manieren en praktijken maar allemaal hebben ze een verband met elkaar. Daarom worden ze ook onder de aandacht gebracht in de Open Kring.

 

Met de invloed van moderne wetenschap zijn we gewent om alles uit elkaar te splitsen en het een etiketje te geven en alleen op dat gedeelte te concentreren. Moderne wetenschap heeft die fout gemaakt en het is nog steeds vrij recent dat er uiteindelijk een erkenning is dat onze mentale gezondheid invloed heeft op onze fysieke gezondheid. Mentale gezondheid wordt nu verzorgt door moderne psychologie en onze fysieke gezondheid door Biologie maar… er mist nog een element, onze spirituele gezondheid. Spirituele Gezondheid geeft ons een doel en is de motivatie voor onze fysieke en mentale gezondheid.

 

Body, Mind & Spirit, alle drie werken met en onderhouden elkaar.  Als er één daarvan mist dan raken we uit balans.

Iedereen is uniek. We zijn een bundel van mogelijkheden en talenten maar ook hebben we onze beperkingen. De vele filosofieën, technieken en methodes die we in de kring naar voren brengen geeft een kans om uit te vinden waar jouw sterkste krachten liggen. De één werkt beter met gevoel, de ander hoort duidelijker en sommige zien beter… Ook stimuleert het om de zwakkere talenten op te sterken.

bottom of page